Winter wonderland

Alltså jag säger bara att det inte var någon vettig idé att klä sig för Nordpolen, parkera båda barnen (sammanlagt 21+ kg) i vagnen och promenera till butiken. Den svettmängd tio minuter in i promenaden alltså, med mycket slarvigt plogade vägar. Ändå var största problemet min klädmängd. Händer sällan att jag har hett när det är minusgrader, men nu vet jag i alla fall hur jag kan få det.

Hade det inte varit för kamerapauser i sjukt vacker omgivning med snö och rosa morgonhimmel hade det funnits en stor risk för att denna mamma legat raklång i snödrivan. Utan jacka. Men jag klarade det med svetten i behåll och fortsatte hemma med snöarbete och snölek.

2 reaktioner till “Winter wonderland

  1. Alltså jag måste alltid klä av vantar, pipo och halsduk när vi går och promenerar med Hubbe! Jag blir så varm och då är Buggan inte lika tung som din dubbelvagn… Kanske det bara är min kondis som är urusel?!

    Gilla

    1. Jag har ganska bra lärt mig att klä mig rätt. Men idag gick det nog såå fel! Donkeyn tycker jag annars att är lättare än Cameleon tack vare de stora lufthjulen men självklart väger ju barnen sjuukt mycket tillsammans.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s