En skidpremiär

Minea gjorde premiär på skidor idag. Det var en mycket lycklig flicka när hon fick veta att vi hade skidor i förrådet. Jag var beredd på att undervisa i skidteknik, men det visade sig att någon annan redan skött den biten. Mumin nämligen. Hon visste precis hur hon skulle göra och ropade glatt ”Såhääär gör de i Mumin!” och så trallade hon på. Två gånger föll hon men brydde sig inte alls om det och skidade fort vidare. Nu väntar hon med iver på att få skida med pappa.

7 reaktioner till “En skidpremiär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s