Hög mysfaktor

Så mysigt med det lilla snötäcke vi fått idag. Inte bara det är mysigt ikväll. Också att ha slagit in de sista klapparna och att värden för vår julafton är ute på tomterunda och knackar på dörren för att hämta upp klappar. Här har vi mysfaktor så det räcker.

4 reaktioner till “Hög mysfaktor

  1. På tal om inget, kollade just på din header o tänk så Minea har vuxit! Hjälp så tiden går. Trots att jag aldrig har träffat henne har det varit så roligt att följa med. Plötsligt är hon en så stor flicka, speciellt med lille lillebror i huset … :) God jul på er!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s