På repeat

Igår fick jag länken till sången Even more som är min kollega Tomas Höglunds nyaste låt. Och jag har fastnat totalt. Den spelar på repeat här hemma. Ja ja, jag kommer att lyssna sönder den på fem dagar. Men jag tycker faktiskt att ni också ska göra det. Lyssna här.

Bild: Fredrik Lindberg. Vårt brölli i maj 2011. En av de absolut bästa dagarna i mitt liv.

2 reaktioner till “På repeat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s