Sol på schemat

Visst var det länge sedan jag tagit en vagnpromenad med lillis. Han har ju inte sovit i sin vagn på ett par veckor. När jag såg den blå himlen tog jag tag i saken och oj oj vad jag njöt. Kanske det perfekta vädret där ute idag.

5 reaktioner till “Sol på schemat

 1. Så fint! Vi har dock ett (eller två egentligen) problem för här inne i Hfors så är det inte så lätt att faktiskt promenera i solen trots att den skiner, en massa höghus i vägen. Vilket i-landsproblem alltså. Och så var det det att lillis inte riktigt sover så bra i vagnen. Han sover helst inne på mage. Så ute i vagn på rygg blir liksom bara fel för honom tydligen.

  Gilla

  1. Ack dessa I-landsproblem ;) Nu vet jag ju inte hur gammal din ”lillis” är eller hurudan vagn du har… Men jag vill ändå säga att vår skrutt sov på mage ute i vagnen från det att hon var tre-fyra månader, fungerade utmärkt så länge som vi körde med liggdelen :) Var lite skeptisk till först, det kändes så ”smalt” men eftersom hon prompt skulle svänga från rygg till mage varje gång jag la henne i vagnen så slutade det med att jag automatiskt la henne på mage! Hoppas du får en fin kväll! H/Paula

   Gilla

   1. Tack Paula för din kommentar! Har inte ens tänkt på att lägga honom på mage i vagnen. Vi har en så pass smal liggdel så jag tror inte det funkar, men jag ska absolut testa. Han är 4,5 månad och ganska stor…

    Gilla

 2. Oj så underbart väder det varit! Och gissa bara om vi haft sådant program hela dagen att vi inte hunnit ut alls. Blää. Min farmor sade att solen lyst 13 timmar i Helsingfors under hela november, helt sjukt! Det hade suttit perfekt med utevistelse i solen idag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s