Gemytligt

Vilken skillnad! Att vara hemma med friska barn i jämförelse med de sjuklingar man umgåtts med de senaste veckorna. Barnen och jag har haft det riktigt gemytligt faktiskt. Morgonen började med koja, läsning och de där eviga retrobrillorna som Minea envisas med att jag ska ha på mig när jag läser.

Och hur lycklig var Minea när vi fick en postavi som var riktad till henne och Leo? Mycket. Så jag hade en stolt flicka som tog emot paketet och en mycket lycklig flicka när hon såg vad som låg däri. Ett spel till henne och kläder till Leo. Allt det hade min gudmor skickat till dem. Vilken härlig överraskning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s