Tomteverkstad och julklappstips

Jag tror inte att jag tidigare varit såhär sent ute med julklapparna. Att de inte ännu är klara alla. Men så har vi ju mer eller mindre varit däckade hela halva december. Igår kväll drog jag och min minsta storögda kille iväg för att handla några klappar (De jag trodde var de sista. Det var fel.) och idag hämtade jag ut ett par paket på posten. Idag har jag slagit in det mesta också.

Är det någon annan som är lika sent ute? Ännu hinner ni nätshoppa. I samarbete med AlphaGeek.fi har jag fått en rabattkod så att mina läsare kan handla lite billigare fram till nyår. Med koden Taikuri10 får ni -10% på hela sortimentet fram till 31.12.2014. Och de har så roliga grejer. Kan inte vänta tills barnen får sitt maffiga paket när julafton är här.

I samarbete med Alphageek.fi

6 reaktioner till “Tomteverkstad och julklappstips

 1. Jag har en julklapp kvar att köpa, åt Mannen. Men jag tror jag har världens svåraste man att köpa presenter åt. Gick igenom Alphageeks lista för presenter åt män och hittade inte en enda sak min man skulle vilja ha. Får jaga vidare.

  Gilla

  1. Ja det är svårt. Behöver han verkligen ingenting? Något som han någongång sagt? Annars kan du väl satsa på att ge honom någon upplevelse. Eller en dag i Tallinn? Ett restaurangbesök? Något ni gör tillsammans. Behöver ju inte vara så maffigt alls.

   Gilla

 2. Jag har faktiskt alla klara. Väntar endast på två som borde komma i veckan med posten :) Packade alla som vi hade hemma idag. Skönt att ha läget under kontroll :)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s