Luciastäming

Fick inbjudan till Mattlidens Lucia. Fredag som det är, tog jag med båda barnen och gick på den stämningsfulla tillställningen. För Minea räckte det inte med bara ett Luciatåg så vi såg det två gånger. Och en kort grej (som jag hade beskrivit besöket som för Minea) förvandlades till en halvdagsgrej. Mycket omtyckt. Och att se kolleger och elever, det är alltid fint.

3 reaktioner till “Luciastäming

  1. Detta har inget med inlägget att göra, men hur ser du på saken: Godis o småbarn? Finns så många åsikter o tankar om det där. Tycker det är lite jobbigt, speciellt jultider då det äts mycket sött. Vi vill inte ge godis/sötsaker åt vår knappa 1,5 åring o många fattar det inte. När har du gett godis/bakverk åt M?

    Gilla

    1. Svår fråga! För här tycker jag att var och en gör som den vill. Vi höll superstrikt tills hon var typ 1,5. Sedan började det smyga in sig socker när hon började på dagis, i samma veva började hon få korv på menyn, sylt, plättar och kakao som de serverar där. Vilket lät så underligt i mina öron! Sedan började även kex komma in i bilden och nu i somras när hon fyllt två började hon äta glass. Godis äter hon inte, bulle och tårta är inte i hennes smak, som hon säger. Chips och läsk är bara för stora barn och vuxna, vet hon.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s