De gör mig hel

Så underlig känsla. Ensam hemma med Leo ikväll. Jag har ofta tänkt på vad det egentligen är med mig när min man är borta. För det är ju inte att jag inte skulle klara mig, klara vardagen, klara rumban med barnen. Men jag gillar ändå inte när han är borta. Och ändå gillar jag ju att ha tid för mig själv ibland, verkligen behöver det.

Men nu har jag kommit på det. Han gör mig hel. Liksom mina barn. Ibland längtar jag ju till att vara helt ensam. Jag längtade faktiskt till den här kvällen. Men nu när jag är här så känns det bara fel. Jag är inte hel utan dem.

4 reaktioner till “De gör mig hel

  1. Jag känner så igen den där känslan. Trots att jag är mer ensam än vad jag har mannen hemma, men är han borta då han BORDE vara hemma känns det bara fel.

    Gilla

  2. Känner så igen mej! Har varit mer ensam än någonsin under husbygge. O när de råkade så att vi var ”lediga” från husbygge nästan 2 hela dar så kändes de helt fantastisk o jag var så glad, de var förstås känslan av att vara hel. Och oj vad det var länge sen jag upplevt den.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s