Sol och värme på önskelistan

Så dök den ändå upp. Min stora längtan till solen och värmen, ovanligt sent i år dock. Och så hörde jag ett ”Jag är med!”, av maken när jag föreslog semestermål med kort flygresa senare på våren. JA! Jag säger bara surfeli surf. Och vilka är era allra bästa tips på semestermål med kort flygresa och kiva med två småttingar om vi talar maj här?

Bilden är från Puerto Rico på Gran Canaria i januari. Mycket, mycket bra resa!

18 reaktioner till “Sol och värme på önskelistan

 1. Grekland är ju på ett bra avstånd och där brukar det vara varmt i maj, har många arbetskamrater som åker dit i maj, men exakt vart och vad som är bäst med två småttingar vet jag inte men kolla runt. Grekland överlag gillar ju jag men har åkt dit i september då det är riktigt varmt i havet ;)

  Gilla

 2. Grekland eller Kroatien! Eller Toscana, mmm. Istanbul om man vill ha mera city men det är kanske inte så där hundra procent enkelt med barn där alltid pga mängden människor…

  Gilla

  1. Allt började egentligen från att vi kollade på Kroatien. Tror att vi inte ska satsa på citysemester ännu. Vet inte vad våra barn skulle få ut av att sitta i vagn hela tiden ;)

   Gilla

 3. Själv gilla vi Nice! Stad, strand och seafood mat! Vad kan man mera begära 😄 jo sol såklart! vi hyrde en bostad via airbnb- flygresa på 3 timmar – fråga bara om du vill veta mera

  Gilla

 4. Hej,
  Vi har de två senaste åren varit till Turkiet över vappen med två småttingar, och nu funderar vi över att göra samma resa nästa vår med vår tredje lillis med oss :) Så Turkiet var verkligen en positiv överraskning då vi första gången åkte dit för två år sedan.

  Gilla

 5. Vi åker till Mallorca i maj, var även där i september. Otroligt barnvänligt med långa fina sandstränder. Nice har vi varit till men tycker inte att det är så barnvänligt om man vill vara på stranden. Stranden blir snabbt djup och det är endast stenar på stranden – ingn sand. Däremot är Nice ett pefekt resmål utan barn :)

  Gilla

 6. Vi var i Alcudia på ett hotell som heter Prinsotel (apollomatkat). Men det ligger några kilometer utanför centrum så i vår åker vi istället med Tjäreborg till ett sunwing hotell med Lollo och Bernie.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s