Pyssel i jultider & one man down

Bara för att vi tröttnat på modellera, hamapärlor och vattenfärger tidigt förra veckan. Mycket enkelt att bara plocka fram några pepparkakor ur burken, värma kristyren och plocka fram lite godis. Och man har igång en bra sysselsättning.

Och lite glädjenyheter också. De andra i familjen verkar vara i skapligt skick nu. Bara one man down, och det är jag. Typ min högsta önskan när den yngsta var sjuk var att jag ville byta med honom så att han inte skulle lida. Nå, man tackar. Och varför jag säger one man down. För att jag tycker så himla synd om mig själv. Kan hända att jag fått en släng av man flu helt enkelt. Så dålig är jag på att vara sjuk. Fruktansvärt!

4 reaktioner till “Pyssel i jultider & one man down

  1. Ingen (normal) förälder önskar väl sig att ens barn är sjukt, men fy vad jobbigt det är då man själv är sjuk o ska ta hand om familjen. Vet inte vilket som är värst…

    Gilla

    1. Nej fan (ursäkta svordomen) men alltså det värsta är när de små liven är sjuka. Men inte är det lättare att vara sjuk själv och ta hand om sprallisar. Huhhu!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s