GULD

I tre och ett halvt år tjänade min iPhone 4 mig så väl. Förstår ni. Så länge är inte telefoner gjorda att hålla nu mera. Men den fixade det. Ända till slutmetrarna. Så i höst, när den blev så långsam att min man hade kastat den på soptippen pronto om den varit hans, började jag drömma om iPhone 6. Och så blev drömmen verklighet och jag beställde den.

Igår landade den hemma hos mig. Är lite kär i utseendet och speciellt SNABBHETEN. Aha, det behöver liksom inte ta fem minuter att flytta över en bild med Wifi-kortet från kameran. Det kan gå på tio sekunder.

Ja, jag säger bara God jul Danni!

2 reaktioner till “GULD

  1. Bra val o och grattis till den nya telefonen! Själv hade jag också en iPhone 4 i nästan 4 år men på tisdagen flög den i stenplattorna på bakgården så igår hämtade jag hem en iPhone 5s (tala om liiite snabbare än min gamla 4:a)! Dyrt men sååå nöjd!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s