Ett stilla hej från sjukstugan

 

Tänk så stillsam babyn kan se ut, fastän han stundvis har det riktigt illa att vara. Det är inte bara ögoninflammation, nej. Om det vore så väl. Det är en riktigt sjuk liten det här. Idag har vi varit till läkaren också och sitter med en remiss där Leos lilla sjukberättelse står skriven. Redo att åka till Jorv om läget blir sämre. Och när barnen är sjuka är ju den högsta önskan sannerligen att de bara ska vara friska. Forever and ever.

Och flickan då? Hon med öroninflammationen som vi inte hade gissat oss till på något vis, men som ändå fanns där idag när vi besökte läkaren? Ja hon har lite energi i alla fall. Igår ritade hon en så fin bild på pappa. Teckningen fick till och med hedersplats på kylskåpet, där inget annars får hänga. Titta bara.

6 reaktioner till “Ett stilla hej från sjukstugan

  1. Usch vad tråkigt! Hoppas allt blir bra fort! Man känner sig så hjälplös när det gäller sjuka pyttesmå. Och det verkar helt tydligt vara en trend, en tråkig sådan. Sitter själv på sjukis med vår minsting, lyckligtvis är han nu på bättringsvägen :)

    Gilla

    1. Nu är vi nog på bättringen här också. Eller jag har då blivit krasslig själv men det är ingen femma gemfört med den oro man känner när en tvåmånaders bebbe har det tungt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s