8 reaktioner till “Trendigt

 1. Hej!
  Har länge läst din fina blogg, tack för den! Roligt att läsa om dina erfarenheter, bl.a. eftersom våra barn har ungefär samma åldersskillnad, den yngre nu 8 mån. :) Och nu bara måste jag kommentera, eftersom lillis i kombination med svårt att andas bara är så hemskt! Vår yngre hade RS-virus som 3 veckorsbebis och nu vet jag ju inte vad Leo har, men om det är slem o snor som täpper till gångarna, kan jag verkligen rekommendera Baby Vac (www.nenaimuri.fi, finns på apoteken) för att suga ut det. Det görs alltså med dammsugare, vet att det låter galet, men så funkar det ju också på sjukhuset när man tömmer andningsrören och det var där jag fick rekommendationen. Och den funkar faktiskt jättejättebra! Så om ni inte har en sån, så testa! Är inte sponsrad :) men den har hjälpt oss många gånger! Om man dessutom sprutar in saltvatten i den andra näsborren än den man suger ur, så cirkulerar saltvattnet bra där inne, om du förstår vad jag menar, lite som om man själv skulle skölja med näskanna, om du vet?

  Allt gott annars och hoppas ni kryar på er, lycka till med vardagen!

  Gilla

  1. Vad roligt att du läser! :) Vi använder Physiomer Baby (saltspray) och Näsfrida. Men måste absolut testa den där Baby Vac. Låter spännande. Det största problemet är egentligen babyns hosta. Undrar om det finns någon medicin mot det för så små.

   Gilla

 2. Vi har också sjukstuga. Har bf på lö 6.12. Förra veckan ville jag asap och föda men nu är jag inte lika tänd på det pga. grym förkylning. Vill absolut inte föda i flunssa!! Hoppas Panadol Hot räddar mig!

  Gilla

  1. Äsch vad tråkigt med sjukstuga. Jag var megasjuk i förkylning tre veckor innan Minea föddes. Hostade nätterna igenom och sådär trevligt. Sedan. När förlossningen satte igång var hostan mirakulöst borta. Ingen hosta, ingen snuva. Kroppen fixar det! Lycka till med förlossningen! Snart är det dags :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s