Brunch på Min Krog

Blev plötsligt sjukt sugen på brunch imorse så jag föreslog för familjen att vi skulle promenera de några stegen över till Min Krog. Mycket omtyckt idé och en väldigt lyckad familjestund blev det. Förstår ni att vi satt där i 90 minuter(!). Helt lugnt och stilla. Och vet ni vad som är det bästa, förutom att det ligger typ i grannhuset? Att brunchen börjar klockan 10. Vilket innebär att familjen Earlybird hinner äta i lugn och ro innan det är dags för siesta igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s