Pyjamasdag

Ja det var en tid sedan. Pyjamas fram till lunch. Nog kan man gott äta bulle iklädd pyjamas när det nalkas förmiddagste klockan nio. Och nog kan man sköta hemsysslor iklädd pyjamas. Och nog kan man sköta lite business iklädd pyjamas också.

Och flickans fantasi flödar verkligen och hon är så fantastiskt rolig att lyssna på. Här var hon ju en lillmommo först ”Kan du hämta mina glasögon så att jag ser något?” och sedan förvandlades hon till mig. ”Hallå, jag är inloggad här men jag kan inte ringa dig för det finns inget SIM-kort i min telefon.”

4 reaktioner till “Pyjamasdag

  1. När kommer Minni till oss? var det sista Elin frågade före hon somnade. :) Var har du hittat hennes nätta pyjamas? Hålls byxorna bra på?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s