Mera böcker åt barnen

Tisdag som det var gick jag direkt på morgonen över till den läsglada familjen igen och köpte böcker. Barnen är redan tonåringar där och de säljer (eller nästan skänker bort) sina barnböcker. Så perfekt tillfälle för vår läsglada familj. Det enda ”problemet” nu är egentligen att vi har barnens bokhylla och nedrevåningens leksakslåda till bredden fylld av svenskspråkiga (och några finskspråkiga) böcker. Nu behöver vi finskspråkiga böcker. Och en enorm bokhylla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s