Second hand

Kan ni förstå att en läsglad familj säljer alla dessa böcker till en annan läsglad familj för sju euro? Nä, inte jag heller. Men jag är ytterst glad över att ha så många böcker att ta till. De är undangömda just nu och vi kommer att plocka fram dem efterhand när det behövs små överraskningar i vardagen.

Och på tal om second hand så har jag börjat sälja flickkläder. Idag gick en stor hög till en väninna och hennes lilla loppa. Det känns både bra och vemodigt. På något sätt finns det mer känslovärde i en del plagg. Något enstaka plagg kan man ju gärna sitta och panta på, men verkligen inte allt.

6 thoughts on “Second hand

    1. De är svåra ännu! Men jag gillar att man kan bläddra och bara läsa någon kort grej. Idag fick hon boken om mat och vi läste lite om hur fiskpinnar och potatismos blir till och inte mycket mer. Så ser man vad man tittar på imorgon :)

      Gilla

  1. Oj det var ett riktigt fynd!! Skulle du kuna skriva lite mera om va du tycker om er bugaboo? Hur lång din dotter är tex och vet du ligglängden på sitsen? Funderat på den som syskonvagn men känns som alternativen är få med en 2åring på 96cm, kanske hinner bli 1m lång före nästa föds tillome :/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s