Vår lilla Leo

Vilken perfekt kopia av sin syster vår lilla Leo. Ja, Leo [leeo] heter han, vår lilla trollunge. Och hittills är han en sådan stormysare som hämtar lugn och ro i tillvaron. Och så mycket kärlek att hjärtat svämmar över.

12 reaktioner till “Vår lilla Leo

  1. Stort stort grattis till er alla för er underbart söta lilla Leo. Härligt att ni mår bra och fått komma hem till familjen. Storasysterns stolthet förmedlas minsann på bilderna <3 Underbart. Njut av den så unika första tiden med ett helt nytt liv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s