Underhållning

Eftersom jag själv inte har något att tillägga och tankarna mest snurrar kring förlossning måste jag än en gång hänvisa till det mest underhållande inlägget jag läst om förlossning. Här. Visserligen är det några år gammalt men tiden bara förgyller det, tycker jag.

En reaktion till “Underhållning

  1. Kämpa på de sista dagarna eller timmarna :) Jag själv födde min lilla i v 42+1 och det är bara att inse att tiden aldrig gått långsammare än de sista veckorna..då man bara längtar och längtar och längtar efter sin lilla bebis..men nu är det nära och vi skall hoppas du inte behöver vänta många dagar! Kämpa på, snart är er lilla muskelknutte här <3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s