Dagen som kom och gick

Den första av veckans vilodagar för mig. Också dagen då jag ville föda mitt barn. Men inget hände. Så han får gotta sig där inne lite till och jag ställer in siktet på mitt andra alternativ, 19.9.2014.

8 thoughts on “Dagen som kom och gick

   1. Ok:) märkte så sent att nån moikka o så kände jag inte igen bilen. Så fick fundera en stund vem det kunde varit.

    Gilla

   2. Såg du en dag när ni körde bil och Minni och jag satt på trottoarkanten och väntade på att P skulle komma med bussen? Då moikkade jag också vilt :) Haha! Och så var det ju så fantastiskt regnväder igår så jag förstår att du inte såg.

    Gilla

   3. Jep, då såg jag er men de var också typ när vi kört förbi som jag förstod att de var ni. Sen mötte vi strax efter en buss så då antog jag att ni väntade på honom. :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s