Osammanhängande måndagsprat

Vi körde med vårt sedvanliga måndagsprogram och träffade gänget från Sagoborgen. Jag har liksom varit väldigt tankspridd idag. Glömt kameran hemma och självfallet tappat de flesta nyckelord i diskussionerna. Men så har jag också haft huvudvärk och svindel. Mitt barn har inte vilat på dagen. Jag hade behövt vila. JAG VILL FÖDA. Är liksom superpeppad nu.

Istället för vila tog vi en lång promenad och på hemvägen plockade vi gårdagens tidning ur postlådan. Viktigast var självklart att tävla i vem som fick syn på gumis Lotti i tidningen först. Minea vann.

Och dagens modellinlärningsdialog gick till såhär:

Minea: ”Ja, ja. Jag blir så irriterad.”
Jag: ”På vad blir du irriterad?”
Minea: ”För att jag bråkar med dig.”

6 thoughts on “Osammanhängande måndagsprat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s