Tivolitraditionen

Den sista weekenden i augusti är det ju tivoli här i centrum och nu har det redan formats till en tradition för oss. Så tillsammans med systers familj, liksom tidigare år, tog vi oss dit och njöt en stund av eftermiddagssolen. Därefter blev det gemensam middag.

För tillfället känner jag mig som en megamammut. Jag kommer inte ifrån att magen tar i över allt. Dessutom skulle jag gärna sova dygnet runt om det var möjligt. Det jag önskar allra mest är att förlossningen ska komma igång. Jag är redo. Idag har vi 37+4 här och övningssammandragningarna har varit igång ett par dagar.

5 reaktioner till “Tivolitraditionen

 1. Åh vad spännande med övningssammandragningar! :) Vår kille var punktlig och kom 2 timmar före dygnet bytte till beräknat datum. Jag hade hoppats att han skulle ha kommit tidigare/senare för nu missade jag systers bröllop som var samma dag vi hade beräknat. Nå orsaken att bli borta var ju den finaste möjliga. Förlossningen gick smidigt och fort och allt har gått fint hemma. På måndag blir han en månad gammal <3

  Hoppas er kille tittar ut snart!

  Gilla

  1. Jo men usch vad irriterande när dessa övningssammandragningar kan hålla i sig hur länge som helst verkar det som. Förra gången var det ju ca 10 dagar. 5 riktigt intensiva kvällar innan förlossningen. Så jag har inga höga förhoppningar på dem. Tänk vad fort tiden går. Redan en månad! Wow.

   Gilla

 2. Du är så vacker också som gravid. Satt en stund o bara tittade på bilden av dig o magen :) Babyn kommer när han är redo. Kämpa på!

  Gilla

 3. Pingback: Tivoli | Taikuri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s