Baby shower

Att ikväll blivit så totalt överraskad av sina väninnor. Helt superbt! Vi var ju hos Linda och gänget och skulle ställa till med plättkalas. Hennes mjöl tog ”slut” halvvägs in i smeten så vi kom bara snabbt över efter mera mjöl från oss. Trodde jag, ja. Men så kollar jag in här hemma och tror för en sekund att jag hamnat hemma hos någon annan. Flera par skor som inte är mina. Så hör jag fnitter från vardagsrummet. Mina fnittriga kompisar. HÄRLIGT!

Och så blir det baby shower. Så tacksam för denna överraskning och för alla dessa fantastiska kvinnor i mitt liv. Hjärta.

4 thoughts on “Baby shower

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s