Utmattad människa

Visst börjar jag känna min (gravid)kropp ganska väl vid det här laget. Att orsaken till ett väldigt graviditetsillamående i vecka 36 beror på sömnbrist. Min kropp tycks helt enkelt inte fungera när åskan hållit hela familjen vaken i flera timmar. Och om en sedan tänker att det kunde lösa sig med en tupplur eller fem när en ändå är hemma, så är det fel. För den här utmattade människan har ingen talang i att sova på dagen. Och så tänker jag på hur jag kunde ha glömt hur tunga dessa sista veckor innan förlossningen verkligen är.

Och i dimman tvättar jag små kläder och hoppas innerligt för varje maskin att jag valt rätt program och inte slarvat dit något knallrött och så äter jag mellanmål som sjunker.

6 thoughts on “Utmattad människa

 1. Jepp! Som ett maratonlopp-o du har de sista fyra kilometrarna kvar:) Sliten-men snart hägrar målsnöret- och prisbucklan!!!
  Förgrymmade åska- nu tre nätter i följd :( Tycker Tor kunde sluta köra med sina vagnar nattetid #&%¤!!!

  Gilla

 2. Kämpa kämpa! Du är nära målet! Påminns om de där sista tunga veckorna då jag läser. Jag var konstant kissnödig så det var en plåga att vara ute utan toalett i närheten :) tack annars för en härlig blogg. Min stora favorit som jag alltid läser först av alla jag följer! Lycka till sen med allt nytt! :)

  Gilla

  1. Tack för de fina orden! Blir så glad för att du läser och gillar! :)
   Jo det där kissandet. Herregud! När man ständigt kommer på sig själv med att säga åt dottern ”Kan vi bara ta en sväng hem först, mamma måste kissa!” ;)

   Gilla

   1. Haha, ja, och om din 2-åring är åtminstone lite lik min 1 år och 10 månader stora tjej så protesterar hon 90 % av de gånger du föreslår kisspaus först :)

    Gilla

   2. Eeeexakt! Det ska nog vara något speciellt för att gilla den sortens aktivitet. Svaret brukar nog oftast resultera i att jag får hålla mig. ;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s