Från och med nu

Från och med idag är jag åter anställd fulltid som mamma. Moderskapsledigheten körde igång med strand, ett par timmar på jobbet med min vikarie, firat att min man och jag förlovade oss för precis sex år sedan och så umgänge med vänner på det.

2 thoughts on “Från och med nu

  1. Haha, coolt. Jag är inne här och läser lite ibland. Jag väntar också mitt andra barn (har en tjej på 4 år och är i v 38 med nr. 2). Min man och jag förlovade oss också den 080808, helt utan tanke på datumet faktiskt.:) Grattis!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s