Smått plock

Just nu satsar vi på att tillsammans med Minea köpa några små saker till lillebror som han behöver. Vi väljer nappar, napphållare, våtservetter och sådär. Själv är jag ivrig inför att börja tvätta små kläder, samtidigt som jag tänker på berget som växer med våra egna smutsiga kläder. Inte alls lika inspirerande tvätt. Men från och med nästa vecka blir det ju lite mer vardagligt här hos oss i alla fall. Tror att semesterkänslan kommer att avta rätt fort när mannen återgår till jobbet. Då är det dags att fixa vidare här i hushållet. Sommarhem (som jag älskar med gräs och sand över allt) ska sakta övergå i hösthem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s