32+5

När jag skriver in rubriken och de där veckorna kan jag inte förstå att det redan gått så länge. Just nu känns graviditeten som en del av min identitet. Så länge har jag varit gravid nu. Men visst börjar familjen längta efter lillebror rätt mycket nu också. Och jag har börjat längta efter tiden utan stor mage faktiskt. Kommer på mig med att snegla på vanliga, snäva kläder i butikerna och snygga kjolar. Vet precis hurdan kjol jag behöver till nästa sommar.

Men nu lever vi i denna verklighet. En fin verklighet den också. En med stor mage, en Muskelknutte i magen som verkar må bra och verkar vara en likadan simmagister som storasyster. Storasyster har verkligen blivit modig i vatten just nu. Hoppar från bryggan, säger ”gå längre bort” och vill simma fram till en. Som sagt, en fin verklighet. Just nu.

8 thoughts on “32+5

 1. Vad fin du är! Ditt hår har vuxit mycket, passar dig jättebra. Här visar kalendern 39+1 och ingen lillebror ännu, jag har gjort felet att ställa in mig på att också han kommer tidigare än beräknat då M föddes i vecka 38+6…
  Den här hettan de senaste dagarna har också varit mycket tung, vi har så hett inomhus så det varit svårt att sova. Så jag är nog färdig med den här graviditeten nu och väntar så på att träffa lillebror!

  Härligt då Minea njuter så av simmandet och är så modig! Tittade också på bilderna från Puuhamaa, tänk att hon vågar komma ner för de där rutschbanorna, det skulle vår försiktiga flicka aldrig göra :)

  Gilla

  1. Tack!
   Tänkte på dig idag i värmen när jag höll på att förgås. Hoppas du orkar! Jag förstår att du är klar och väntar. De sista veckorna och dagarna har ju en tendens att snigla fram.

   Med pappa blir man ganska mycket modigare. I alla rutschkanor kom hon ju ner i hans famn i alla fall, utom i en liten i barnbassängen, men där var hon nog skraj när pappa inte var med. ;)

   Gilla

  1. Någonstans där medan mitt hår var fast i en knut i flera måndader i sträck. Har inte själv heller märkt det, först nu när jag inser hur hett det här långa håret är. Tror det ryker snart igen.

   Gilla

 2. När jag läste rubriken tänkte jag genast, ” oj så lite kvar!”. Tycker nyss det var du visade upp lillebror för oss alla på ultrabilden :) Och nu är det inte såååå många veckor kvar. Jag som läsare tycker din graviditet gått fort :) Sköt om dej i värmen!

  Gilla

  1. Ja, jag tycker nog också att det går väldigt fort. Skulle nog inte själv tro att det imorgon är sju veckor kvar till bf. Det känns lite! :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s