Tjusiga sandaler

Dessa små sandaler gick bara inte att motstå inne på Zara. Tänk att ens dotter går runt i sandaler man helst skulle bära själv. Nåväl. Jag får i alla fall njuta av dem denna sommar. Själv är jag mycket inne på Birkenstocks. Skulle inte sitta helt fel med ett par riktigt bekväma sandaler denna sommar. Vi får väl se vad som händer.

6 reaktioner till “Tjusiga sandaler

 1. Söta sandaler! :)

  Jag rekommenderar Birkenstocks! Jag var själv höggravid förra sommaren och skulle inte ha klarat mig utan bekväma sandaler! :)
  Ha en bra fortsättning på våren!

  Gilla

 2. Jätte härliga bilder i din blogg. Och så söt dotter du har. Hon har alltid så fina härliga kläder. Om jag någongång är så lycklig att få en dotter vill jag att hon klär sig lika fint som er söta flicka :)

  Gilla

  1. Tack snälla! :) Jag är så lycklig när min fotoiver lite återvänt nu efter vinterns dvala. Och barnkläder är ju bara för roliga och söta att handla.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s