Kataloger och funderingar inför jul

Här sitter vi i lugn och ro och läser reklamkataloger. Det är leksakskataloger och inredningskataloger. Vi har fullt upp så att säga.

Personligen börjar jag bli lite skraj inför julen. Jag vill verkligen inte att det ska bli något leksaksöverflöd för Minea. En leksak har hon på önskelistan (en brio tågbana) och så har hon en bok på listan också. Vi får se vilka andra nyttigheter hon ska skriva upp också. För fler leksaker lär det inte skrivas på listan. Kanske ett par 20-bitars pussel eller så.

6 reaktioner till “Kataloger och funderingar inför jul

 1. Oj! Gör hon redan 20-bitars pussel? På dagiset där jag jobbar är det nog bara 3-åringarna som klarar av dem. Någon 2 åring också.

  Gilla

 2. Vi (eller jag…) har varit stenhårda på leksaksfronten. Max en julklapp/födispresent per givare. Bara duplo/smålego, briotågabana och köksleksaker i trä eller porslin är de stora riktlinjerna. Visst är ordentliga småbilar, böcker och pussel välkomna också men absolut inga pilipalisaker som går sönder i genast. Hittills har det fungerat bra men jag fasar för kommande år med kompiskalas då det högst antagligen kommer att ramla in skräp.

  Gilla

  1. Ja. Jag tycker att det är bra att ha riktlinjer. Själv är jag rätt dålig på att yttra dem. Tycker det känns pinsamt att säga om någon inte alls frågar. Men jag tror att det flesta vet att bra kvalitet går före pilipali här. :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s