Vinn produkter från Blingo!

Avslutad.

Jess jess jess! Nu kör vi igång en utlottning i samarbete med Blingo.

Paketet du kan vinna innehåller en Marianne big scarf bloom och en Winston Bow tie. Båda designade av Blingos gästdesigner Frida Fahrman.

Marianne big scarf är stor, mjuk och härlig och passar som sjal för barn och vuxna eller till exempel som vagnfilt.

Rosetten passar både som fluga och som hårband. Varför inte som armband också?

Så gör du för att delta i tävligen:

1. En lott får du genom gå in på blingo.fi och kommentera under detta inlägg vilket som är ditt absoluta favoritplagg.
2. Två lotter får du om du utöver det berättar om den här tävligen på din blogg. Glöm inte att länka till ditt inlägg här.

Kom ihåg e-postadressen också! LYCKA TILL finaste ni! Tävlingen avslutas på lördag 26.10.2013 kl. 21.00. På söndag har vi en lycklig vinnare!

I samarbete med Blingo.

63 reaktioner till “Vinn produkter från Blingo!

 1. Jag var faktiskt på blingofest igår och beställde några godingar men hade gott kunnat beställa många fler, ångrar nästan att jag inte köpte Aino Jacket Graphite Grey, Liv Women’s Dress Denim Blue eller Stella Dress Bloom. Den förstnämnda måste nästan dock vara absoluta favoriten av dessa topp tre.
  Tipsade om tävlingen på bloggen.

  Gilla

 2. Jag deltar med en lott. Mitt favorit plagg är nog Lycy T-shirt Bone White Puss. Den ser skön och mysig ut. :) Bra att ha jobbet och hemma. Tack för en fin blogg och en riktigt skön höst!

  Gilla

 3. Liv Women’s Dress Denim Blue är nog min favorit. Och den skulle passa mycket bra med Marianne big scarf bloom och med en Winston Bow tie som armband. :) Sååå fina plagg!

  Gilla

 4. Jag har länge varit avundsjuka på kompisens bebis som har byxor med höga muddar i midja och ben, tänk att få ha sådana att myse ner sig i, men nu såg ja ju att Blingo har likadana i VUXEN STORLEK, Yrsa Pants Potato, nu behöver jag bara få tag i ett par!

  Gilla

 5. För en gångs skull ska jag välja nåt åt mig själv… Så det blir den rosa blommiga scarfen, som faller mig allra mest i smaken idag!

  Gilla

 6. Oj, tur att man ännu hinner delta! Blingo har så fina plagg. Min favorit var nog Marianne scarfen. Super fint mönster och perfekt till hösten!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s