1-års kalaset

Här har vi firat vår lilla 1-åring hela eftermiddagen. Det har varit en alldeles härlig dag. Vi har fått njuta av härligt sällskap, en massa sötsaker och fina gåvor.

Temat för kalaset blev tydligt rosa och vitt. Sockerkaka bakade jag första gången, likaså cake pops.

Här höll jag mig inom min comfort zone och bakade morotscupcakes. Uppskattat och något gästerna förväntar sig att få när det är kalas hos Paalosmaas.

Minea bar samma klänning som min syster och jag burit när vi fyllt ett år. Det kändes på något sätt enormt fint.

Och den här kylskåpsbilden från förmiddagen gör mig på så gott humör. Känslan man har när man skapat något som man är stolt över. Ljuvlig. P kan skriva under att jag var riktigt ivrig i förmiddags när allt var färdigbakat och stod där och väntade på gästerna.

30 reaktioner till “1-års kalaset

 1. Grattis mosters finaste skatt! O tusen tack för det fina kalaset med alla godheter, du ska nog bli festfixare till näst;)

  Gilla

  1. Taaa taaa, säger Minni. Tack själv för att ni var här och firade. Jo, vi talade om festfixarjobb med Malin senast, men vi skulle inte vilja jobba på vsluten ;)

   Gilla

 2. Tack för ett underbart kalas! Och alla godsaker, jag dör lite ännu också. Grattis till hela familjen, ni har en söt liten flicka!

  Gilla

 3. Experimenterade också med fjärilarna denna helg :) roligt då man ser att det kan bli så olika resultat beroende på färg och fest! Fint!

  Gilla

 4. Grattis till tösen, och OMG så fina grejer du bakat! Kan du snela snela berätta varifrån du skaffat dedär muffinspappren? Jag ska nu för en gångs skull försöka att INTE vara ute i sista minuten med allt inför vårt tre-årskalas (i maj).

  Gilla

  1. Tack och taa taa (från Minea)! Muffinsformarna är från decorahouse.com. Där finns så härliga saker. Se till att beställa tillräckligt på en gång. Postkostnaderna var rätt häftiga tyckte jag. Kiva med kalas! Tänk att hon redan fyller tre!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s