Bruden

Plötsligt fick jag för mig att testa min brudklänning. Jag bara måste få veta om den fortfarande passade mig. Eller snarare passade mig igen. Och visst tusan. Känslan var precis den samma som på bröllopsdagen.

Jag kan bara inte sälja den där saken. Kan inte. I stället har jag i planerna att ha en brudklänningsfest när lite fler av mina väninnor gift sig. Det blir fantastiskt.

8 reaktioner till “Bruden

 1. Vad härligt!!! Så fin klänning! Oj vad jag fick lust att testa min oxo – månne den rymms, jaiks!? Man har ju fött två barn och det är 6 år sen…

  Gilla

 2. Jag har oxå sparat min, vet inte riktigt varför. Den var ju den vackraste klänningen som fanns, och jag fick bara ha den en endaste dag, men å andra sidan så tar den så mycket plats (vid kjol med långt släp), men inte sjutton kan jag sälja den… Brudklänningsfest är ju nog ett roligt tema :D

  Gilla

  1. När jag köpte den tänkte jag såklart att den skulle säljas på direkten efter bröllopet. Skulle kanske kunna tänka mig att låna/hyra ut den till någon men inte sälja. Nej nej.

   Gilla

 3. Varför skulle man INTE spara den, tycker jag. Visst, jag har inte gift mig, men min kära mor har nog sin bröllopsklänning hängande i skåpet ännu… Tänk att sen när man är gammal ta fram den o känna på den o minnas alla magiska minnen ännu starkare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s