These are the days we won’t forget

Det här veckoslutet är verkligen en tid för reflektion. Nyheten om Aviciis bortgång i fredags har knappast lämnat någon helt oberörd. Vikten av att sköta om sig själv och varandra har igen lyfts fram igen. Ikväll kommer vi att se Avicii: True stories dokumentären för att det känns som att den kan avrunda det här veckoslutet.

Vi tar en liten titt på vad vi sysslat med.

1

Igår åkte vi till Lahtis till pappa och Piksu för dagen. Herregud så god mat vi bjöds på. Igår hade jag också ätit allergimedicin i sex dagar och kände mig totalt utmattad. Så läste vi bipacksedeln och jag hade nog fått så många bieffekter på sex dagar. Så idag skippade jag. Vi får se om läget blir bättre.

När vi kom hem köpte vi en cykel halvgratis i andra hand åt Minea. Sen åkte jag iväg till Ammi för att fira hennes födis. Så rolig kväll!

1

Den här söndagen började självfallet med cykling med Karkki. Ja cykeln har slickepinnar på sig och allt. Varv efter varv. Nu har Pekka fixat ny växelvajer och what not och nu ikväll fungerar den som en dröm.

4

Och se på Leo som fått ärva 16″ Pukyn. Mycket nöjd liten man.

5

Leo älskar grönsaker och hjälper gärna till med att skära dem.

6

Och Minea som älskar Karkki (nå både godis och cykeln) älskar också att hjälpa till med bullabak. Här började det vara lite brådis till bollskolan.

7

Och när vi kom hem från söndagsträningen (jag tar en rask promenad medan Minni bollar) var alla bullar gräddade.

Nu redo att lägga barnen och klicka igång dokumentären. Ha en skön söndagkväll alla!