Utlottning: Biljetter till Lapsimessut

I samarbete med Viljamin puoti lottar jag ut två biljetter till Lapsimessut 2016, till en lycklig vinnare. Mässan går av stapeln i Mässcentrum i Helsingfors nästa veckoslut, den 15.-17.4.2016.

Utlottningen pågår bara idag och imorgon. Fram till imorgon, söndag 10.4.2016 klockan 21.00 kan ni delta genom att kommentera detta inlägg.

0.jpg

På mässan säljer Viljamin puoti bland annat Lumo klänningen som Minea har på sig på bilderna. Domino-spelet i trä som blivit en storfavorit hos oss kommer att finnas till specialpris på mässan. Som nyhet finns en gul affisch med pandamotiv. Så ursöta finska produkter. Efter att ha haft kläderna och spelet i användning en tid kan jag verkligen rekommendera dessa produkter.

Lapsi2016_netti_ylabanneri_705x300_suomi

41 reaktioner till “Utlottning: Biljetter till Lapsimessut

  1. Har aldrig varit på mässan men eftersom vi har ledig helg nästa vecka kunde jag och mannen gärna gå så jag är med i utlottningen 😊 trevlig vår till Dig och tack för en fin blogg!

    Gilla

  2. Vi besökte mässan första gången ifjol och kommer att göra det i år igen! Så att vinna biljetter skulle sitta fint :)

    Gilla

  3. Oj så gärna jag skulle gå på barnmässan. Men biljetterna är så dyra :( Deltar därför gärna i utlottningen!

    Gilla

  4. Jag har aldrig varit på mässan men hade faktiskt tänkt gå i år. Deltar gärna i utlottningen.

    Gilla

  5. Jag deltar också i utlottningen, var där förra året för första gången och i synnerhet minstingen gillade det så han nu har talat om det en tid, att han vill gå på nytt. :)

    Gilla

Lämna en kommentar