Inredningsdrömmar: Kalklitir

Ja här sitter jag och dagdrömmer med fyra olika färgkartor av kalklitir. Nå här får ni faktiskt också en första sneakpeek på huset. Där bakom står det nämligen och ser fint ut.

Nu har jag studerat och tittat och känt på ytorna. Den färg jag föll för direkt var Sand som är en riktigt ljusgrå nyans och samtidigt en av sommarfärgerna. Minea önskade direkt Seashell till sitt rum.

En annan favorit är faktiskt San Saccaria, som är lite mörkare. Palladio tror jag också att skulle passa perfekt hos oss. Är glad att det är två helt olika ytrymmen som jag tänkt måla i. Så jag kan välja olika färger också.

Och så har jag fastnat i Pinterest igen där jag är inne i en stor fet inredningsdröm just nu. Här kan ni följa mig.

Färgkartor och kalklitirfärger finns hos min bloggsamarbetspartner Aveo. När vi väl har bestämt oss för nyanserna och när vi mätt väggarna kommer jag att klicka iväg beställningen. För det ska målas direkt när vi får flytta in.

 

6 reaktioner till “Inredningsdrömmar: Kalklitir

  1. Vi valde färgen Palladio till sonens nya rum och vi är såå nöjda! Mild och ljuvlig färg! Kalklitir är verkligen roligaste färgen jag målat med och spännande att se på när den torkar 😊 Blir spännande att se vad ni hittar på i nya huset 😄

    Gilla

  2. Hej Danni!
    Jag sitter också och funderar på kalklitir för att få en betongaktig grå vägg. Men kan man köpa färgen i Esbo nånstans? Varifrån får man en såndär färgkarta med strukturerna?
    :) jonna

    Gilla

Lämna en kommentar